dissabte, 20 d’agost del 2011

Universal Studios i Santa Monica la nit - 20 d'agost 2011

Després de dormir al cor del "Walk of Fame" ens dirigim a l'Universal Studios per recordar les atraccions que fa dos anys ens van agradar tant. Arribar al park és senzill, l'autopista 101 Nord i la 110 et condueixen. El primer a fer quan arribes és pagar el parquing, 15$. L'entrada a les atraccions costa 77$. Si compres les entrades on-line te'n regalen una altra per el segon dia (però d'això millor assegurar-se'n).
L'horari és de 9am a 9pm (estiu). El primer que recomanem és anar a l'atracció dels Simpson. És la que més s'omple i la que més cua té. A l'hora d'entrar al park només hi ha uns 10' d'espera. Cap al migdia el temps és multiplica exponencialment i de vegades hi ha cues de fins a 80'.

A les 10.30h s'inicien els tours en "español" pels escenaris dels estudis de Hollywood. Aquest tour està inclòs en l'entrada, té una durada d'uns 40' i es recorren escenaris de pel·lícules produïdes per Universal Studios.
Després d'Universal Studios hem volgut anar a comprar una samarreta dels Lakers a l'Staples Center, però una vegada més hem fet tard. Les 17h és el límit per anar de compres a USA i després d'un més pel país encara no ho hem aprés. A més, aparcar el cotxe en ple downtown és car, força car. Hi ha un munt d'espais que en diuen "parking Public" que costen entre 10 i 20$. Es pot deixar el cotxe tot el dia però, què fas tot el dia en un sol lloc de Los Angeles?

També es pot estacionar el vehicle al carrer i pagar per hores en les màquines (com si fos zona blava).
Un cop la decepció de no poder comprar a la botiga dels Lakers ens hem dirigit a Venice a recollir les vambes converse exclusives de l'Eva. Amb un disseny una mica estrident però un resultat visual que finalment ens ha agradat molt. També li ha agradat al propi venedor i protagonista de la composició final de les imatges. Li han agradat tant que ens ha demanat permís per penjar-les al facebook.

Després de Venice, Santa Monica de nit. Un passeig pel Pier per acabar pujant a la Noria (5$) i uns moments per trepitjar la sorra de la platja de Santa Monica.
Després de tot això, ja és tard, anem a dormir al Hollywood inn. L'Hotel l'hem reservat per internet in ens ha costat 53€, internet, continetal breakfast i piscina inclosos.


LES FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada