dilluns, 15 d’agost del 2011

De Williams a Bullhead City (Lauglin) - 15 d'agost

Després de dormir en el Rodway Inn 66, Williams, per 68$, taxes i esmorzar inclosos, avui toca un dels darrers trams de la Ruta 66. De Williams a Oatman (localitat on els burros passegen al seu aire pel carrer que travessa el poble).
Tot sortint de Williams hem fet les darreres fotos a la localitat.
A l'inici del poble s'hi pot trobar un Bread&Breakfast, una mica car, ambientat en el Far West.

Un altre local on és recomanable entrar és el Twisters 50's Soda Fountain, amb un cadillac de color rosa a la mateixa entrada. Especialistes en gelats, també és pot dinar i esmorzar si pots esperar a les 11 del matí que és quan obren.

A Williams hem descobert els tours en tren cap el Grand Canyon. Al mateix poble de Williams es poden contractar i des d'allà surten els trens. A les 9.30h del matí en surt un cada dia que torna a Williams a les 17.30h. Arriba al Grand Canyon en un parell d'hores. Allà tens unes 3 hores per fer algun recorregut (millor fer-lo en el BUS gratuït que hi ha dins del parc nacional) per, cap a les 15.30h fer el viatge de tornada.

El primer poble després de Williams per la 66 és Ash Fork. Allà hi ha un museu (més botiga que museu) de la ruta 66 on ens informen sobre com continuar per la 66 ja que a Ash Fork la carretera queda tallada.

Selignam és la següent aturada. És un sol carrer amb unes quantes botigues de souvenirs preparades per que el turista es deixi alguns dolars. Val la pena fer un passeig i fotografia l'ambientació dels anys 50 amb la que han recreat totes les paradetes.
Un local curiós on es pot menjar és aquest que podeu veure a la fotografia, a Selignam. Un petit passadís ple de targetes de visita és el lloc on és fan les comandes a la cuina. L'especialitat del local són els gelats de crema de tots els gustos imaginables.

Seguint el camí arribem a Peach Springs on recollim un fulletó que ens informen de Tours per la cara Oest del Grand Canyon (skywalk, ràpids pel colorado, etc.).
Una aturada express a Hackberry, un poble amb una benzinera antiga i botiga de souvenirs. Poca cosa més. Allà comprem un llibre sobre la ruta amb fotografies de tot el recorregut.

Ja arribant a Oatman parem a fotografiar un poble "abandonat" que remarca la nostra guia. Encara no sabem per qué. El seu nom és "Ed's Camp".

A Oatman ens enduem una sensació que ja no és nova. Tot està tancat a les 18h. Botigues i bars. Els burros que passegen pels carrers tampoc i són. És un poble que mostra similituds amb Madrid així que decidim no aturar-nos i seguir el trajecte cap a Bullhead city.

Al costat d'aquesta localitat està l'Estat de Nevada i per tant, els primers casinos. Dormim en un d'ells, el Colorado Belle, a peus del River Colorado. El poble es diu Lauglin.

Per 39$ tenim una mega habitació amb vistes al riu. Fantàstic !

Les Fotos del dia

1 comentari:

  1. Hola, me gustaría que conocieseis un destino veraniego increíble del que podréis disfrutar de Villas, apartamentos y casas rurales maison de vacances gran canaria

    ResponElimina