diumenge, 7 d’agost del 2011

De Santa Fe a Albuquerque - 7 d'agost de 2011

De Santa Fe a Albuquerque passant per Los Alamos i Madrid.
L'inici del dia l'hem aprofitat per fer un tomb per Santa Fe. Unes parades d'artesania ocupaven bona part del centre de la ciutat.
És la primera ciutat/poble on trobem gent a tota hora, matí i nit, caminant pels carrers. Fins ara, tret de les grans ciutats, no havíem trobat un donwtown poblat com el de Santa Fe.
Després de pagar 3$ per deixar el cotxe en un "parguing" públic (els cobra un senyor que hi ha tot el dia i part de la nit en un petit espai de terreny) hem donat una volta pels carrers de Santa Fe.
Tot seguit hem pres camí cap a Los Alamos.

Una localitat situada a 45' de Santa Fe i que està envoltada per una gran longitud de muntanyes que encerclen la població. Los Alamos és un poble molt tranquil.
De Los Alamos hem anat a Madrid passant novament per Santa Fe. Aquest cop, però, no hem entrat al nucli urbà. De los Alamos a Madrid hem trigat aprop d'1h 30'.
Madrid és una extensió de terreny on el que s'ha de veure i viure és el carrer central que creua la localitat. L'ocupa una comunitat hippie que viu de manera força alternativa. Els bars i locals són força característics.
En el primer, música en directe i tot una colla de personatges molt de pel·lícula americana.

Un dels cambrers ha viscut durant uns mesos a Castelldefels i ens ha convidat a les begudes.
En el segon, ens hem endinsat en la comunitat hippie. La terrassa plena de mosques. Els clients armats amb matamosques beuen, mengen i exterminen insectes. És el Hollar. Digne d'estar-s'hi una estona. Això sí, econòmic no és. Una cocacola i un ice tea, 5'50$

En ser diumenge i per la tarda hem trobat les botigues tancades, la majoria són d'artesania i roba.

De Madrid, cap a Albuquerque. 1h 30' de camí. Aquí ens hem establert en un Motel de dubtosa qualitat sanitària. 39$ la nit. És el Dessert Inn.

3 comentaris:

  1. Guapooooos!!! Us he estat seguint pel blog (s'ha de ser friki) aquests dies i ja veig que us ho esteu passant de conya i que esteu fent mooooolts quilòmetres!! Com va la calor exagerada? Per cert ja esteu a Albuquerque!!!! Fantàstic el nom, no se per que però m'agrada!! Apa doncs a passar mes bons dies i a veure coses ben xules! Un petunet ben fort!
    Anna

    ResponElimina
  2. Guapaaaaaaaa!! Si que ets una mica friki!! Ja ja ja... però està bé que algú ens digui cosetes, fa il·lusió. Ara si, estem a Albuquerque, de fet estem a un laundry fent la primera neteja de roba...que marranos! je je je
    Be, s'apropa el dia 9 espero saber alguna cosa positiva de tu...fes-me un mail!!!
    Ah!! Quan surtim de rentar roba buscarem alguna cosa friki per la més friki...però els americans et guanyen per golejada!!!!!

    ResponElimina
  3. El comentari anterior l'ha redactat l'Eva tot i que surt sotasignat per mi, Dani.

    ResponElimina