dissabte, 6 d’agost del 2011

De Tucumcari a Santa Fe - 6 d'agost de 2011

Després d'esmorzar al Lounge Bar, al costat mateix del Motel "Pow Wow Inn" hem iniciat el viatge del dia.
A Tucumcari Blvd és on està gairebé tot l'ambient de la ciutat, tot i que no és el Downtown. Motels i llocs on esmorzar, dinar i sopar. També algunes sales de música com la que vam visitar ahir per sopar. Just al costat del Motel on dormíem, el Pow Wow Inn.


La primera visita del mati ha estat a una TEEPEE. Una botiga construïda amb la forma i el disseny de la típica tenda d'indis que surt dibuixada en qualsevol conte infantil del FarWest. Allà es poden comprar tota mena de souvenirs de la Ruta 66. Nosaltres ens hem fet amb un pin.

Tot seguit hem pres via cap a Santa Rosa. A Newrick hem hagut de parar per posar benzina. El cotxe ha arribat de miracle ja que duiem conduint una estona amb el dipòsit esgotat. El destí ens ha fet veure una imatge molt però que molt NordAmericana. A la botiga de la benzinera, exageradament recarregada d'objectes a les estanteries, hem trobat uns cowboys autèntics. La foto era del tot necessària.


A Santa Rosa mateix, conduint per la Frontage rd trobem el Museu de l'Automòbil. L'entrada costa 5 $ i tenen 30 cotxes de diferents anys, models i marques. Nosaltres ens hem quedat a la botiga.


Finalment hem arribat a Santa Rosa Lake on ens hem pogut fer un bany sota un sol de justícia. Les temperatures continuent sent força elevades.

Després de dinar un picnic, hem fet via cap al destí final del dia, Santa Fe.
Trobar on dormir a Santa Fe per un preu inferior a 100 $ no és tasca fàcil. Sobretot si es vol dormir en el Downtown que és força recomanable. Una ciutat/poble amb color de fang. Les construccions, cases i botigues tenen el color terrós. És New Mexico i es nota.

Nosaltres finalment hem hagut de sortir del centre i anar a buscar motel a cerrillos rd. Una avinguda que surt o entra a Santa Fe i que està plena, com totes les localitats d'EE.UU., de Motels.
A la nit cal fer una volta pel Downtown de Santa Fe. És de les poques poblacions on es pot trobar gent passejant pels carrers, anant de botigues, sortint a sopar. Això sí, aparcar el cotxe no és gratuït. A les afores es pot trobar algun espai a l'aire lliure "vigilat" per 3$ (tot el dia). Al centre els preus pugen a 5, 6 10 dolars.

LES FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada