dissabte, 20 d’agost del 2011

Santa Monica i Venice Beach - 19 d'agost 2011

Avui ha tocat dia de platja, tot i que no hem tocat l'aigua.
Esmorzar al Pier de Santa Monica. Fotografies als cartells del "end route 66" que han col·locat els americans per als turistes, per què el final de la ruta històrica és a la 7th street amb ... I això ja ho vam fer ahir a la nit.
Darreres compres de souvenirs i signatures en els llibres de visites que totes les botigues i museus de la ruta tenen en el mostrador d'entrada.
En definitiva, els darrers moments de degustació del viatge per la mítica carretera vinguda a menys des de fa molts i molts anys.


Després d'esmorzar, un passeig en bicicleta. Recomanacions: Al Pier de Santa Monica hi ha dos llocs on llogar bicicletes, tandems, i d'altres mitjans de transport per anar pel passeig de la platja. El del mateix Pier és més car que el que hi ha sota les escales. Però la recomanació que faig és llogar les bicicletes a Venice Beach. Són més econòmiques i et porten als mateixos llocs si les cames tenen força.
El preu que nosaltres hem pagat és de 17$ per tot el dia. La primera hora costa 7$, la segona 6$ més, a partir de la tercera ja és com si l'haguessis llogat per tot el dia.
Des de Santa Monica a Venice hi ha poca estona de bicicleta. Si es vol anar cap al Nord i arribar a Malibú s'han de recórrer 5 milles.
Nosaltres hem fet un Santa Monica - Venice, recorregut a peu pels canals i tornada en bicicleta a Santa Monica amb les parades pertinents per fer fotos i enregistrar alguns vídeos.

A Venice hem dinat i ens hem topat amb una botiga que pot fer les delícies de molts. És una "converse store" on et personalitzen les teves vambes. Esculls les imatges que vulguis i en una converse blanca o negra t'imprimeixen les fotografies. Tot això en una hora i per 100$. També les envien a casa (Europa inclosa) per 25$ més. La botiga es diu The Ave Venice i està al 64 Windward Ave, Venice.




Un cop passat el dia hem decidit anar a passar la nit al carrer de la Fama de Los Angeles, just en el seu inici per l'Oest. Un motel amb un mini spa, una habitació gran amb nevera i wifi. 94$ que negociables han passat a 86$. Poc negoci hem fet !
Ara queda una breu nit a la ciutat. Un passeig per Sunset st, rodeo Dr i Beverly Hills en el Mustang descapotat. Som a Hollywood hi ha coses que no es poden deixar de fer.

LES FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada