dimecres, 17 d’agost del 2011

De Bullhead city a Las Vegas - 16 d'agost 2011

De bon matí ens hem banyat a la piscina de l'Hotel Colorado Belle. I dues hores deprés al mític Colorado River. El riu, sí, el riu colorado.
Davis Camp, 2251Bullhead City, Arizona, a la Hwy 68 és un espai de picnic amb el riu Colorado com a gran atractiu. Per accedir cal pagar 10$ i pots passar tot el dia. També s'hi pot acampar i passar la nit. En el riu s'hi poden llogar motos d'aigua i els espais estan preparats per poder-hi passar el dia, fer barbacoas, etc. Un bon lloc on relaxar-se una bona estona.

I finalment a Las Vegas per acabar "dormint" a l'Escalibur Hotel per 44 dollars, taxes i internet incloses.
El camí cap a Las Vegas l'hem fet per autopista ja que per recuperar la carretera 66 hauríem hagut de tornar a Oatman.
A Las Vegas no és pot fer massa cosa més que passejar per l'interior dels hotels, jugar en els casinos i assistir als espectacles dels hotels.

Nosaltres hem escollit el que feien a l'Hotel New York, New York, ZUMANITY. És del Circ du Solei, solvència assegurada. Amb un descompte que ens ha donat una noia hispana de l'hotel, les entrades ens han costat 126 $, impostos inclosos. Els espectacles a Las Vegas solen ser molt més cars tot i que hi ha algunes oficines on comprar entrades a meitat de preu. Es poden comprar a la mateixa strip i es localitzen a simple vista "Half Price Tickets".

No ens ha faltat la visita a l'hotel Bellagio on cada hora fan l'espectacle de fonts amb música. Entre les 20 i les 24h l'espectacle es repeteix cada 15 minuts amb diferents músiques.

Anar en taxi a Las Vegas ens ha semblat relativament econòmic. 8$ per anar des de l'Hotel Venecia fins a l'Escalibur (al sud de l'strip). Potser l'esgotament físic ens ha fet veure que aquest era un bon preu. A la dona que conduïa el taxi no li ha sortit massa bé la carrera. S'ha passat del límit de velocitat i una patrulla de policia ha aparagut del no res, ens ha fet aturar i l'ha empaperat de dalt a baix. 280$ de multa. Una manera ràpida de recaptar diners.
Finalment ens hem passejat amb el Mustang descapotat per La Strip de Las Vegas. Això ja eren altes hores de la matinada. Demà serà un dia dur.

Les fotos del dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada