dimarts, 23 d’agost del 2011

A Monterey i Carmel, platges - Dia 23 d'agost de 2011

El dia d'avui ha estat força tranquil i relaxat però les expectatives sobre la platja no s'han complert, un dia més.
Decididament, el Pacífic no és un mar agradable per al bany. Fa fred, l'aigua està gelada, no massa neta i amb una quantitat d'algues indescriptible. A tot això cal sumar-li la boira constant que hem trobat a Carmel o Monterey, i a Morro Bay ahir. Vaja que de bany res de res.

El dia l'hem iniciat a Monterey. Un passeig per Fisherman's Wharf, unes fotos a les See Lions i poca cosa més.

Després hem anat a Carmel, una localitat plena de botigues, restaurants i motels. Totes les construccions estan envoltades de flors i vegetació molt abundant. El poble està al ben mig d'un gran bosc, i al final de tot cap a l'oest, la platja. Una platja, que com apuntava abans, està força plena d'algues. Alguns locals es banyen però amb neoprè. Avui, a la vora del mar, a pocs metres de la sorra hi havia un lleó marí.
No sabem si és molt habitual veure'ls tan a prop.

Després del "no" bany, hem anat a fer un passeig pel poble. Després de dinar a "Carmel Plaza" hem fet un recorregut en cotxe per la "17 milles". És una carretera que, com diu el seu nom té 17 milles de recorregut, mostra diferents punts de vista de la zona. Accedir costa 9'50$ i té 21 aturades on anar fent fotografies. Però una vegada més la boira no ens ha deixat veure massa cosa. De fet, la Pacífic Coast l'hem vist més emboirada que no pas amb sol.

Després d'aquest trajecte que ens ha dut prop de dues hores hem arribat a Santa Cruz, on ens allotgem en un Days Inn, per 78'50$. Breakfast, wifi, piscina inclòs.
Demà iniciarem el camí cap a San Francisco.

LES FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada