dilluns, 1 d’agost del 2011

De Saint Louis a Springfield - 1 d'agost 2011

El matí s'ha despertat calent, com de costum. Rondem els 100F durant el dia. Vaja, asfixiant.
Saint Louis és una ciutat mega enorme i no tenim el temps suficient per dedicar una estona a visitar-la. Anem directes a fotografiar l'Arch que presideix la ciutat. Està situat en el Downtown al costat del riu Mississpi, que creua Saint Louis.

Pujar a l'Arch per veure la ciutat des d'unes petites finestretes et costarà 10$. Uns petites ascensors de 5 persones, que van assegudes en uns taburets, et pujen a 630 peus d'alçada.
Un cop a dalt, fotos i fotos i més fotos perquè no hi ha res més a fer.
De baixada un petit passeig pel parc on està construït l'Arch i cap a buscar el Mustang que ens espera la carretera.
De camí a Springfield passem per molts indrets. Per aquesta zona, Missouri, seguir la OLD ROUTE 66 és una mica menys complicat. Les senyalitzacions són més constants que a Ilinois. I amb la nova guia que hem comprat a CUBA (Missouri) ja no se'ns escaparà res més.
CUBA és una petita localitat on val la pena parar. Si coincideix que s'ha de fer nit hi ha un lloc molt agradable on dormir. Són unes casetes en forma de petits apartaments que estan situats en la mateixa carretera de la Route 66. Al costat mateix, un bar restaurant on es pot dinar força bé. BAR-B-Q.

Pels carrers de CUBA hi pots trobar un seguit de murals, pintures a les parets, d'història de la mítica carretera que nosaltres estem mirant de seguir.
Pel camí cap a Springfield ens hem creuat amb un grup de moteros que també anava fent la ruta.
Avui ens hem instal·lat al RANCHO Motel d'Springfield, a 10' del downtown. Un motel a peu de carretera per 39'90$. Com de costum, una habitació gran, aquesta amb dos llits grans, nevera, televisió, wifi, però sense esmorzar.
Demà més.

LES FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada