dijous, 18 d’agost del 2011

De Victorville a Los Angeles - 18 d´agost 2011

California ja és aquí. Avui toca una visita a UPLAND, on ens trobarem al l'Encarnita i el Frank i finalment acabarem a Los Angeles.
Amb l'entrada a California l'essència de la Ruta 66 es va perdent. Les antigues "Gas Station" ja no són tan freqüents ni tan barroques. Les "atraccions turísitiques de la route 66" van desapareixen. Tot i això, al mateix Victorville on hem dormit hi ha un Museu de la ruta.

De fet, com altres Museus pels que hem passat, és més una botiga que un museu. Si ja s'han visitat els altres no cal parar en aquest. És petit i hi trobareu "más de lo mismo".
Seguint la carretera 66 s'arriba a San Bernandino.
A Rialto descobrirm un nou Motel amb habitacions Tee Pees. És el Wig Wan Motel.

Arribant a Upland trobem un Restaurant on es pot sopar (obren a partir de les 4pm) molt recomanable i gens car. És el Sycamore Inn, regentat pel Louis Alvarez, fill d'un americà i una catalana (Frank i Encarnita).

Azusa ens mostra un altre Drive-in Theatre, cinema a l'aire lliure en cotxe. Aquí tot ho fan en cotxe.
I finalment arribem a Los Angeles tot buscant el cartellet del final de la Ruta 66. Està a Broadway amb el 7th st. Però tot i que és el final originari no és el més visitat. Només hi ha un petit cartell que indica el final de la carretera penjat dalt d'un semàfor. És el final que data de 1926.

Finalment acabem dormint a Pavillions Motel, quasi a la platja de Santa Monica. Els preus a la zona són exageradaments alts. Insultantment alts. Venice és una mica més econòmic tot i que car.

PODEU VEURE ALGUNS VÍDEOS DEL VIATGE A LA PÀGINA "VIDEOS" D`AQUEST MATEIX BLOC.

Les Fotos del dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada