divendres, 5 d’agost del 2011

De Conway a Tucumcari - 5 d'agost de 2011

A Conwoy es pot trobar el "Big Ranch" una petita reproducció irònica del "Cadillac Ranch d'Amarillo.
Està situat al costat mateix del Motel Cafe. Si no és perquè es passa per allà de casualitat no és massa necessari fer una parada.

De Conwoy hem anat a Palo Duro Canyon State Park. És un park natural, un de tants dels EE.UU. que pot decebre si ja s'ha visitat en alguna ocasió el Gran Canyon. Tot i així, els paisatges són extraordinaris i el color vermellós resulta impactant. En el park es pot acampar i passar la nit suposo que sota algun cost.
Al park s'arriba per la I-27 sortint per la 106 exit. Després cal prendre la 207 Est.

De Palo Duro Canyon (no hem hagut de pagar per accedir-hi !!!) hem anat a Amarillo. Aturar-se a dinar o sopar a l'Steak Ranch és obligatori. L'espectacle de l'excés està assegurat. Els americans en fan un show de tot i les paraules "excés i menjar" solen anar molt unides. L'Steak Ranch n'és el clar exemple.
En una taula alçada al ben mig del gran menjador hi ha uns marcadors electrònics amb el conte enrera de 60 minuts. És el temps que es té per menjar-se un tros de carn de 72oz amb els seus complements del plat: patates, amanida i salses. Si el comensal ho aconsegueix té el dinar pagat per la casa.

Per arribar al Restaurant cal anar per la I-40 W, deixar l'autopista a la sortida 75. El trobareu a la dreta.
Al costat mateix de l'Steak Ranch hi ha un motel amb ambientació típica del Far West. No és econòmic però està bé si es vol passar una nit "diferent".

A 20 milles d'Amarillo, circulant cap a l'Oest, trobem el Cadillac Ranch. Cal deixar la I-40 a la sortida 62 i tornar enrera pel lateral (old 66 route) una milla.
Cadillach Ranch és un conjunt de cotxes mig ensorrats al terra tots ben decorats amb pintures. Si vas equipat amb esprais podràs deixar la teva emprempta.

De camí a Tucumcari passem per Adrian, el poble que marca el centre geogràfic de la ruta 66.
És el punt intermig entre Chicago i Los Angeles. A una banda de la carretera hi ha el cartell que ho indica. A l'altra una botiga/bar i una benzinera antiga. RES MÉS. !!!


LES FOTOS DEL DIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada