dimecres, 27 de juliol del 2011

Les coses es compliquen - 26 de juliol 2011

No hem arribat a Chicago.
El vol de United Airlines s'ha cancel·lat. Ningú ens ha explicat per quina raó.
El fet és que hem hagut de discutir, en un anglès molt imperfecte, com solucionar el problema.
Les decisions d'United Airlines han estat diverses, confuses i poc satisfactòries.
Primer ens han ofert un Hotel a Frankfurt i volar al dia següent. Ens hem negat perquè la nostra intenció és arribar el dia 27 (el 26 com estava previst ja no podrà ser) a Chicago. I arribar al matí perquè al migdia tenim entrades per anar al beisbol.
United Airlines ens ha donat uns bitllets d'avió (sense seient assignat) amb Air Canada però via Caglary. De Caglary a Denver i de Denver a Chicago. Hem anat a agafar aquest vol. Hauríem arribat a Chicago a la 1am del dia 27 si no fos perquè aquest vol de Air Canada estava tot venut i no hi havia seients per nosaltres.
De retorn a United Airlines ens han ofert una nova "solució": uns bitllets confirmats per sortir de Frankfurt el dia 27 a les 17.00h. Per uns moments, que s'han fet llargs" hem vist perillar la nostra estada de tres dies a Chicago. Però finalment, i després d'una nova discussió en anglès d'escola pública barata hem aconseguit volar a Boston la tarda del 26 de juliol. I aquí estem ! Esperant que demà, dia 27 a les 6am surti el vol a Chicago. Arribarem cap a les 8 del matí... (to be continued)

1 comentari: